ВЛАДА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

СЛУЖБА ЗА УПРАВЉАЊЕ КАДРОВИМА

SUK

Посета представника Националног института за развој људских ресурса Републике Кореје (National Human Resources Development Institute (NHI) of the Republic of Korea) Служби за управљање кадровима Владе Републике Србије

Посета представника Националног института за развој људских ресурса Републике Кореје проистекла је активност из раније потписаног Меморандума о разумевању између две земље, а који се односи на управљање људским ресурсима. Меморандум су 28.2.2017. године потписали директор Службе за управљање кадровима Данило Рончевић и министар за управљање људским ресурсима Републике Кореје Ким Донг-Кеук у Београду.

понедељак,25.децембар.2017 Опширније...
SUK

ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА ТЕМУ „ЈАЧАЊЕ КАПАЦИТЕТА РУКОВОДИЛАЦА У ДРЖАВНОЈ УПРАВИ - ПРАКСА И ИЗАЗОВИ“

Служба за управљање кадровима у сарадњи са немачком Фондацијом Ханс Зајдел, а у склопу обележавања десетогодишњице успешне сарадње, у четвртак 23. марта у хотелу „Зира“ у Београду, организовала је конференцију под називом „Јачање капацитета руководилаца у државној управи - пракса и изазови“.

понедељак, 27.март.2016 Опширније...
SUK

ПОТПИСАН МЕМОРАНДУМ О РАЗУМЕВАЊУ У УПРАВЉАЊУ ЉУДСКИМ РЕСУРСИМА СА КОРЕЈОМ

Директор Службе за управљање кадровима Владе Републике Србије Данило Рончевић и министар за управљање људским ресурсима Републике Кореје Ким Донг-кеук потписали су данас у Палати Србије Меморандум о разумевању између две земље који се односи на управљање људским ресурсима.

понедељак,27. фебруар 2017 Опширније...
20.11.2017.

Служба за управљање кадровима у сарадњи са ГИЗ пројектом "Подршка реформи јавне управе" успешно је реализовала први Програм обуке за државне службенике на положају. Програм „Променама до квалитета" се састојао из обавезних програмских активности - семинара, и додатних програмских активности-самопроцене, коучинга и менторства у области управљања променама у периоду од  12. септембра до 7. новембра 2017. године. Активности менторства су реализоване уз подршку Јединице за подршку управљању променама Министарства државне управне управе и локалне самоуправе.

Завршна активност одржана је 7. новембра 2017. године. Приказане су спроведене активности, представљени су резултати програма, укључујући менторство, и додељене потврде и сертификати учесницима. 

 

< претходна | вест 3 од 146 | следећа >

Актуелни јавни конкурс за извршилачко радно место

ДИРЕКЦИЈА ЗА ЖЕЛЕЗНИЦЕ

Актуелни јавни конкурс за положај

МИНИСТАРСТВО ОДБРАНЕ

Актуелни јавни конкурс за извршилачко радно место

ДИРЕКЦИЈА ЗА ЖЕЛЕЗНИЦЕ

Актуелни јавни конкурс за извршилачко радно место

МИНИСТАРСТВО ПРИВРЕДЕ - Дирекција за мере и драгоцене метале

Потребан вам је државни службеник?

Желите да се пријавите на интерно тржиште рада?

претрага