ВЛАДА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

СЛУЖБА ЗА УПРАВЉАЊЕ КАДРОВИМА

SUK

КОНФЕРЕНЦИЈА „МОДЕРНИ ИНСТРУМЕНТИ ЗА РАЗВОЈ ЉУДСКИХ РЕСУРСА У ЈАВНОЈ УПРАВИ“

Служба за управљање кадровима Владе Републике Србије организовала је у сарадњи са немачком Фондацијом Ханс Зајдел, 22. и 23. фебруара 2018. године у Београду, у хотелу „Зира" регионалну конференцију „Модерни инструменти за развој људских ресурса у јавној управи".

понедељак, 26.фебруар.2018 Опширније...
SUK

Посета представника Националног института за развој људских ресурса Републике Кореје (National Human Resources Development Institute (NHI) of the Republic of Korea) Служби за управљање кадровима Владе Републике Србије

Посета представника Националног института за развој људских ресурса Републике Кореје проистекла је активност из раније потписаног Меморандума о разумевању између две земље, а који се односи на управљање људским ресурсима. Меморандум су 28.2.2017. године потписали директор Службе за управљање кадровима Данило Рончевић и министар за управљање људским ресурсима Републике Кореје Ким Донг-Кеук у Београду.

понедељак,25.децембар.2017 Опширније...
SUK

ПОТПИСАН МЕМОРАНДУМ О РАЗУМЕВАЊУ У УПРАВЉАЊУ ЉУДСКИМ РЕСУРСИМА СА КОРЕЈОМ

Директор Службе за управљање кадровима Владе Републике Србије Данило Рончевић и министар за управљање људским ресурсима Републике Кореје Ким Донг-кеук потписали су данас у Палати Србије Меморандум о разумевању између две земље који се односи на управљање људским ресурсима.

понедељак,27. фебруар 2017 Опширније...
02.11.2018.

Служба за управљање кадровима учествовала је на Округлом столу о високим државним службеницима који се одржао 19.10.2018. године у Палати Србије. Из службе за управљање кадровима Округлом столу су присуствовали : директор Проф. др Данило Рончевић, в.д Помоћник директора- Руководилац Сектора за аналитичке послове в.д. Проф. Др. Дејан Костић и Помоћник директора- Руководилац Сектора за правне, финансијске и опште послове в.д. Нада Вуковић Ракић.

На овом округлом столу представљена је Мисија за државне службенике на руководећим радним местима при кабинету премијера Републике Француске у сарадњи са Министарством државне управе и локалне самоуправе Републике Србије.

Овај округли сто омогућио је свеобухватне разговоре високог нивоа о управљању државним службеницима на руководећим радним местима , у Републици Србији као и у Републици Француској.

 

< претходна | вест 3 од 154 | следећа >
Тренутно нема расписаних конкурса

Више о компетенцијама

Примери тестова