ВЛАДА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

СЛУЖБА ЗА УПРАВЉАЊЕ КАДРОВИМА

SUK

КОНФЕРЕНЦИЈА „МОДЕРНИ ИНСТРУМЕНТИ ЗА РАЗВОЈ ЉУДСКИХ РЕСУРСА У ЈАВНОЈ УПРАВИ“

Служба за управљање кадровима Владе Републике Србије организовала је у сарадњи са немачком Фондацијом Ханс Зајдел, 22. и 23. фебруара 2018. године у Београду, у хотелу „Зира" регионалну конференцију „Модерни инструменти за развој људских ресурса у јавној управи".

понедељак, 26.фебруар.2018 Опширније...
SUK

Посета представника Националног института за развој људских ресурса Републике Кореје (National Human Resources Development Institute (NHI) of the Republic of Korea) Служби за управљање кадровима Владе Републике Србије

Посета представника Националног института за развој људских ресурса Републике Кореје проистекла је активност из раније потписаног Меморандума о разумевању између две земље, а који се односи на управљање људским ресурсима. Меморандум су 28.2.2017. године потписали директор Службе за управљање кадровима Данило Рончевић и министар за управљање људским ресурсима Републике Кореје Ким Донг-Кеук у Београду.

понедељак,25.децембар.2017 Опширније...
SUK

ПОТПИСАН МЕМОРАНДУМ О РАЗУМЕВАЊУ У УПРАВЉАЊУ ЉУДСКИМ РЕСУРСИМА СА КОРЕЈОМ

Директор Службе за управљање кадровима Владе Републике Србије Данило Рончевић и министар за управљање људским ресурсима Републике Кореје Ким Донг-кеук потписали су данас у Палати Србије Меморандум о разумевању између две земље који се односи на управљање људским ресурсима.

понедељак,27. фебруар 2017 Опширније...
04.10.2018.

Служба за управљање кадровима учествовала је на Округлом столу „У корак са ХР трендовима", у оквиру Међународне научне конференције Универзитета Сингидунум, FINIZ, 26. септембра 2018. године.
Догађај је окупио представнике ХР практичара и академске заједнице у области менаџмента људских ресурса. Посебан акценат дат је тренду, модерном, чак будућем у овој области, те је разматрана перспектива ХР функције, као и алтернативе одговора ХР заједнице на изазове савременог пословног окружења.
Излагачи су били представник државне управе и утицајних компанија приватног сектора.
Директор Службе за управљање кадровима, др Данило Рончевић, представио је надлежност и улогу Службе, специфичност управљања људским ресурсима у државној управи, као и неке од савремених техника и метода које Служба примењује. Представио је изазове у смислу даљег законског уређења ове области, очекиваног доношења новог Закона о државним службеницима, пратећих подзаконских аката, као и изазове у имплементацији у домену анализе посла, кадровског плана, интерног тржишта рада, Централне кадровске евиденције, на компетенцијама засноване селекције, оцењивања, задржавања запослених и управљања развојем каријере путем примене савремених метода подршке развоју: асесмент центар, саветовање, коучинг и менторство.

< претходна | вест 3 од 153 | следећа >

Актуелни јавни конкурс за извршилачко радно место

МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА
1.Радно место за финансијске послове у међународној сарадњи и европским интеграцијама
2.Радно место за правне послове у високом образовању, почетну акредитацију и дозволе за рад
3.Радно место за инвестиционо-финансијско планирање, надзор, извештавање и реализацију инвестиционих пројеката
4.Радно место за спровођење јавне набавке
5.Радно место за администрацију сервиса е-Просвете
6.Радно место за администрацију сервиса е-Науке
7.Радно место за евидентирање и праћење реализације програма и пројеката из области иновационе делатности, промоцију и пружање подршке иновационим организацијама у међународним програмима и пројектима
8.Радно место за контролу наменског коришћења средстава субвенција са раздела Министарства и праћење рада и пословања организација-корисника тих средстава
9.Радно место просветног саветника

Актуелни јавни конкурс за извршилачко радно место

МИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ, ШУМАРСТВА И ВОДОПРИВРЕДЕ

Актуелни јавни конкурс за извршилачко радно место

МИНИСТАРСТВО ГРАЂЕВИНАРСТВА, САОБРАЋАЈА И ИНФРАСТРУКТУРЕ - Дирекција за водне путеве

Потребан вам је државни службеник?

Желите да се пријавите на интерно тржиште рада?