Информатор о раду:


Информатор се објављује у складу са чланом 39. Закона о слободном приступу информацијама од јавног значаја и Упутством за објављивање информатора о раду државног органа.

Овде можете преузети датотеку Формат документа је DOC:
Информатор о раду

Ажуриран: 23.априла 2014. године

Календар обука

Данас нема обука

conrner corner
-->

 

Вести


Пријава за курс немачког језика за државне службенике

28.08.2014.

Служба за управљање кадровима у сарадњи са Гете институтом у Србији организује стипендиране курсеве немачког језика на нивоима Б22 и Б23 (према програму Гете инситута), за државне службенике из органа државне управе и служби Владе.

 


Опширније

Позив за реализацију обука из Тематских области Лични развој, Пословна комуникација и Управљање међународном развојном помоћи, укључујући средства финансијске помоћи Европске уније

26.08.2014.

Објављен је позив за реализацију обука из Тематских области Лични развој, Пословна комуникација и Управљање међународном развојном помоћи, укључујући средства финансијске помоћи Европске уније.

 

Ближе информације и конкурсну документацију можете преузети кликом на следећи линк.


Опширније

Почетак другог Програма за законодавни процес за запослене на нормативним пословима

20.08.2014.

Служба за управљање кадровима најављује почетак реализације другог Програма за законодавни процес за државне службенике запослене на нормативним пословима који ће трајати од 23. септембра до 18. новембра 2014. године.


Опширније

Позив за реализацију обука из Тематских области Службенички систем и Информационо-комуникационе технологије.

28.07.2014.

Објављен је позив за реализацију обука из Тематских области Службенички систем и Информационо-комуникационе технологије.

Ближе информације и конкурсну документацију можете преузети кликом на следећи линк.


Опширније

Ефекти стручног усавршавања у 2013. години

17.07.2014.

У периоду од 2. до 20. јуна 2014. године спроведено је on-line истраживање о ефектима Програма општег стручног усавршавања државних службеника из органа државне управе и служби Владе за 2013. годину.

 


Опширније

 

 

corner corner