Тренутно нема расписаних конкурса

 

Информатор о раду:


Информатор се објављује у складу са чланом 39. Закона о слободном приступу информацијама од јавног значаја и Упутством за објављивање информатора о раду државног органа.

Овде можете преузети датотеку Формат документа је DOC:
Информатор о раду

Ажуриран: 23.априла 2014. године

Календар обука

ТЕМАТСКА ОБЛАСТ 3 - ЗАКОНОДАВНИ ПРОЦЕС
Програм за законодавни процес за запослене на нормативним пословима
   Датум почетка обуке 14.04.2014.
________________

ТЕМАТСКА ОБЛАСТ 1 - УСТАВНО УРЕЂЕЊЕ И ДРЖАВНА УПРАВA
Програм за новозапослене државне службенике
   Датум почетка обуке 02.04.2014.
________________

conrner corner
-->

 

Вести


Посета Народној скупштини Републике Србије

22.04.2014.

Програм развоја каријере за младе стручњаке у области људских ресурса, који Служба за управљање кадровима организује од марта 2013. до јула 2014. године, обухвата различите врсте индивидуалних и заједничких активности: семинаре, тренинге, менторство, коучинг и праксу. Полазници Програма су у понедељак, 14. априла 2014. били у посети Народној скупштини Републике Србије. Учесницима су функције и ХР процесе, организациону шему, специфичности у раду Народне скупштине, стратегије, политике и процедуре, представиле начелник одељења за људске ресурсе, Светлана Јовановић и самостални саветник за стручно усавршавање, Хелена Арсенијевић. Полазницима је уз стручно вођење обезбеђен и обилазак Народне скупштине.


Опширније

Започета сарадња Центра изврсности Министарства вањских и еуропских послова Републике Хрватске и Службе за управљање кадровима - Реализован семинар „Регионална политика ЕУ“

16.04.2014.

У оквиру сарадње са Центром изврсности Министарства вањских и еуропских послова РХ, Служба за управљање кадровима је, 14. априла 2014. године, организовала  семинар „Регионална политика Европске уније" за 37 државних службеника који раде на пословима у вези са европским интеграцијама.


Опширније

Програм обуке за руководиоце

10.04.2014.

Служба за управљање кадровима најављује реализацију Програма обуке за руководиоце који ће трајати од 29. априла до 5. јуна 2014. године.

 

Циљ Програма је пружање подршке руководиоцима у ефикаснијем и ефективнијем обављању послова руковођења, стицањем нових и надоградњом већ усвојених знања и вештина, првенствено у области организационог, стратешког али и интерперсоналног управљањa.

 


Опширније

Успешно реализован Програм запослених у области развоја људских ресурса

10.04.2014.

У периоду од 14. марта до 9. априла 2014. успешно је реализован Програм запослених у области развоја људских ресурса. Укупно тринаест полазника је добило Потврду о похађању Програма, на завршној активности која је одржана 9. априла 2014.


Програм је имао за циљ подршку личном и професионалном развоју полазника у области људских ресурса и реализован је кроз четири једнодневна семинара и путем консултација. Лични развој полазника, буђење потенцијала, освешћивање потреба, жеља и циљева полазника, подржано је путем индивидуалних коучинг разговора који се и даље одвијају.


Опширније

Стипендије за постдипломске студије на Корејском институту за развој (KDI)

07.04.2014.

Министарство спољних послова доставило је Служби за управљање кадровима допис са молбом да информише потенцијално заинтересоване кандидате о понуди Школе за јавну политику и менаџмент Корејског института за развој (KDI) за стипендирање постдипломских студија у области јавне и развојне политике.


Опширније

 

 

corner corner