Тренутно нема расписаних конкурса

 

Информатор о раду:


Информатор се објављује у складу са чланом 39. Закона о слободном приступу информацијама од јавног значаја и Упутством за објављивање информатора о раду државног органа.

Овде можете преузети датотеку Формат документа је DOC:
Информатор о раду

Ажуриран: 23.априла 2014. године

Календар обука

Данас нема обука

conrner corner
-->

 

Вести


Позив за реализацију обука из Тематских области Лични развој, Пословна комуникација и Управљање међународном развојном помоћи, укључујући средства финансијске помоћи Европске уније

26.08.2014.

Објављен је позив за реализацију обука из Тематских области Лични развој, Пословна комуникација и Управљање међународном развојном помоћи, укључујући средства финансијске помоћи Европске уније.

 

Ближе информације и конкурсну документацију можете преузети кликом на следећи линк.


Опширније

Почетак другог Програма за законодавни процес за запослене на нормативним пословима

20.08.2014.

Служба за управљање кадровима најављује почетак реализације другог Програма за законодавни процес за државне службенике запослене на нормативним пословима који ће трајати од 23. септембра до 18. новембра 2014. године.


Опширније

Позив за реализацију обука из Тематских области Службенички систем и Информационо-комуникационе технологије.

28.07.2014.

Објављен је позив за реализацију обука из Тематских области Службенички систем и Информационо-комуникационе технологије.

Ближе информације и конкурсну документацију можете преузети кликом на следећи линк.


Опширније

Ефекти стручног усавршавања у 2013. години

17.07.2014.

У периоду од 2. до 20. јуна 2014. године спроведено је on-line истраживање о ефектима Програма општег стручног усавршавања државних службеника из органа државне управе и служби Владе за 2013. годину.

 


Опширније

Реализован семинар Механизми за праћење примене основних међународних уговора о људским правима у сарадњи са Канцеларијом за људска и мањинска права

16.06.2014.

Служба за управљање кадровима уз подршку пројекта Канцеларије за људска и мањинска права „Спровођење антидискриминативних политика" финансираног од стране ЕУ реализовала је семинар Механизми за праћење примене основних међународних уговора о људским правима дана 13. јуна 2014. године.


Опширније

 

 

corner corner