ВЛАДА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

СЛУЖБА ЗА УПРАВЉАЊЕ КАДРОВИМА

Насловна > Вести
РЕАЛИЗОВАН ПРОГРАМ „КА КВАЛИТЕТНИЈИМ ЈАВНИМ ПОЛИТИКАМА“- Програм јачања капацитета државних службеника за управљање јавним политикама
23.10.2017.

У циљу развијања знања и вештина државних службеника на пословима планирања, анализе, координације, креирања, спровођења, праћења спровођења и вредновање ефеката јавних политика у државној управи Служба за управљање кадровима, у сарaдњи са Републичким секретаријатом за јавне политике и уз подршку ГИЗ пројекта "Подршка реформи јавне управе", реализовала је Програм јачања капацитета државних службеника за управљање јавним политикама „Ка квалитетнијим јавним политикама".

У периоду од септембра до октобра 2017. године, полазници су имали прилику да кроз три модула, унапреде своја знања и вештине у области креирања, праћења и спровођења јавних политика, као и у погледу прикупљања, анализе и коришћења података у сврху формулисања што бољих јавних политика.
Дана 20. октобра 2017. године, у Енвој конференцијском центру, у Београду, свечано су додељени серификати полазницима који су успешно завршили Програм.

 

претрага