ВЛАДА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

СЛУЖБА ЗА УПРАВЉАЊЕ КАДРОВИМА

Насловна > Вести
Програм усавршавања Фондације Роберта Боша у сарадњи са Немачким друштвом за спољну политику - Колег Карла Фридриха Герделера за добру управу
05.02.2018.

Служби за управљање кадровима упућено је обавештење о актуелном конкурсу Колега Карла Фридриха Герделера за добру управу (Carl Friedrich Goerdeler-Kolleg für Good Governance) за учешће у једногодишњем програму усавршавања на немачком језику, намењеном будућој генерацији лидера из Азербејџана, Белорусије, Грузије, Јерменије, Молдавије, Русије, Србије, Турске и Украјине. Програм усавршавања спроводи Фондација Роберта Боша (Robert Bosch Stiftung), у сарадњи са Немачким друштвом за спољну политику (Deutsche Gesellschaft für Auswärtige Politik). У току програмске године учесници пролазе кроз три семинара и спроводе сопствени пројекат из области добрe управe у матичној земљи. Учествовање у Програму је бесплатно. Почетак Програма је 13. септембра 2018. године.

Информације о Фондацији, Колегу, програму и условима учешћа доступне су електронским путем на интернет страници www.goerdeler-kolleg.de. Рок за слање пријава је 19. фебруар 2018. године.

Информативни догађај поводом Програма на којем је могуће поразговарати са организаторима одржава се 5. фебруара од 17 часова у ЕУ инфо центру, Краља Милана 7, Београд (адреса за потврду доласка је goerdeler-kolleg-rs@dgap.org или путем Facebook-a). Друга могућност је информативна сесија Facebook Live Session, уживо 7. фебруара 2018. године у 14 часова.

Додатне одговоре могуће је тражити од Claire Luzia Leifert (+49 3025423192, goerdeler-kolleg@dgap.org), или код координаторке за Србију, Љиљане Шотре (063 884 0474, goerdeler-kolleg-rs@dgap.org)

Служба овим путем само обавештава заинтересоване кандидате који испуњавају услове и не учествује даље у поступку одабира кандидата, нити преузима било какве обавезе по наведеној понуди.

 

претрага