Vlada Republike Srbije

Služba za upravljanje kadrovima

Naslovna > Vesti
GOSTOVANJE PREDSTAVNIKA SLUŽBE ZA UPRAVLJANJE KADROVIMA NA EKONOMSKOM FAKULTETU U BEOGRADU 20.11.2018.
27.11.2018.

Predstavnici Službe za upravljanje kadrovima su učestvovali na predavanju u sklopu predmeta Upravljanje ljudskim resursima koje se održalo na Ekonomskom fakultetu u Beogradu 20.11.2018. godine.


Na predavanju su učestvovali: pomoćnik direktora- rukovodilac Sektora za odabir i razvoj kadrova u Službi za upravljanje kadrovima Dragana Janković, rukovodilac Grupe za analizu radnih mesta i planiranje kadrova u Službi za upravljanje kadrovima Milica Bukvić i praktikant na stručnom usavršavanju u Službi za upravljanje kadrovima Jovana Nikitović.


Na predavanju je bilo reči o regrutaciji i selekciji kadrova za potrebe organa državne uprave. Dragana Janković je predstavila Službu za upravljanje kadrovima i govorila o državnoj upravi kao poslodavcu koji, bez obzrira što je prati negativan imidz, nudi velike mogućnosti za profesionalni razvoj i napredovanje zaposlenih unutar sistema. Iz tog razloga, državna uprava može da bude zanimljivo okruženje za mlade ljude koji žele da razviju svoje potencijale i karijerne planove u određenoj oblasti rada.


Jovana Nikitović je pričajući o svom iskustvu kao praktikanta istakla da ju je pre svega zainteresovalo praktično znanje koje može da stekne iz oblasti Upravljanja ljudskim resursima u Službi za upravljanje kadrovima. Ona je takođe studentima objasnila i kako teče proces selekcije kroz koji je svojevremeno prošla. Nakon toga je napomenula da se pozitivno iznenadila izuzetno prijatnim poslovnim okruženjem kao i jasnoći i efikasnosti obavljanja konkretnih zadataka u Službi.

ekonomski

ekonomski1

 

pretraga
kalendar